Procházky a "nová smečka"

11.04.2011 17:29

 

 Konečně jsem se rozhodla, že udělám aktuálku.. Nějak nebyl čas a ani chuť, tak teď už snad budu aktualizovat pravidelně :-). Přiznává, že už jsem chtěla i web zrušit, ale děje se nám toho spoustu, tak proč se o to nepodělit :-).

Prochajda 5.4.2011

Tak sem konečně našla foťák a vytáhla ven pajdajícího Alfa, aby si ty svoje klouby, od stále ležení, trochu protáhl. Najednou už ale moc nekulhal ba dokonce lítal jako vítr. Takže si miláček zasloužil přezdívku- hérečka :-). 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Bolavá packa- 6.4.2011

Do dalšího dne Alfíkovi hrozně packa natekla, že sem měla šílený strach... ale nebyla ani teplá, ani studená, po bodnutí ani památka, nebolelo ho to, jen kulhal...  Naštěstí packa do dne splaskla a byl klid :-). Ale i tak někdy začne z ničeho nic kulhat ...
 
 

"Nová smečka" :-)

Tak bych vám chtěla představit dvě německé ovčandy, se kterými trávíme celý víkend a někdy i pár dní v týdnu :-)...

Brituška a Sárinka. Matka s dcerou. Ze zaátku to byl boj, hlavně se Sárou. Bála se všech lidí a trvalo měsíc než sem ji naučila, že já ji neublížím, a pak co jsme překonali tuhle překážku přišel na řadu Alf . Sára ho nenáviděla, nyní už jsou kamarádi a já se s ní stále mazlím :-) 

 
 
 

Prochajda s Britou, Sárou a Alfem v Senticích- 6.4.2011

Poprvé co jsme šli se všema psiskama na prochajdu sem vzala foťák, taže máme i pár foteček :-).. Na balíkáh se psiskám strašně moc líbí a vždycky se opravdu dost unaví, takže o nich zbytek dne nevíme :-)